У холодну пору року опалення відіграє важливу роль у створенні життєвого комфорту. А в будинках з великою площею пічне опалення стає неефективним. У такому випадку краще використовувати системи з теплоносієм, що нагрівається в котлі. Найпростіший варіант - самопливне опалення приватного будинку. Але воно буде працювати, лише якщо будуть дотримані обов'язкові умови при проєктуванні та монтажі.

Газові котли вже давно стали стандартним обладнанням для приватних будинків чи міських квартир. Їм віддають перевагу за простоту та зручність експлуатації, потужність, екологічність, енергоефективність. Але перед вибором опалювального обладнання, варто дізнатися як влаштований газовий котел для його правильної експлуатації.

Ринок опалювального обладнання пропонує безліч варіантів, які відмінно підходять для опалювання заміських будинків. Опалювальні котли на твердому паливі користуються великою популярністю. Принцип роботи твердопаливного котла досить простий - тепло, вироблене в процесі горіння, гріє воду, яка циркулює по трубах та обігріває будинок. Знання пристрою та принципів роботи твердопаливного котла допоможе розібратися, як правильно його топити.

Бажаєте провести нову систему водяного опалення у приватному будинку чи вирішили замінити застарілі радіатори радянського зразка, але не можете визначитися із покупкою? У цій статті ми розглянемо найпопулярніші види сучасних батарей, їх особливості та основні технічні характеристики. Розповімо про реальні переваги та недоліки кожного типу, допоможемо визначитися з вибором залежно від різновиду обладнання.

Виконуючи проєктування заміського будинку, слід зважити на те, що необхідно закласти відразу кілька інженерних конструкцій. Тільки так господарям будівлі буде комфортно перебувати у ньому. І найгостріше питання, яке хвилює всіх - безперебійна робота опалювальної системи.

Опалення приватного будинку: як вибрати труби?

Вибір труб опалення - заняття набагато складніше, ніж вибір сантехніки або, скажімо, меблів. Непідготовленим в магазин йти не можна. Віддавати перевагу тому, що порадить продавець, ну або тому, що просто сподобається зовні - занадто нерозумно. Замість цього необхідно заздалегідь розібратися з кількома речами. Знання всього, що перераховано нижче, здорово допоможе коли ви підете купувати труби, і ніякій продавець тоді не зможе вас заплутати.

Як вибрати опалення для приватного будинку?

У сучасної системи опалення приватного будинку існує безліч варіантів виконання, кожен з яких має свої особливості, переваги та недоліки. Залежно від технічних особливостей, Ваших побажань та бюджету, ми зможемо допомогти Вам вибрати та реалізувати оптимальний тип опалення, що ідеально підходить саме під Ваші потреби. Ми розповімо Вам, як вибрати ресурс, за допомогою якого буде опалюватися будинок, та познайомимо з особливостями вибору опалення за допомогою теплої підлоги чи радіаторів.

Пошук

Наші телефони

Графік роботи

  • Пон. - П'ят.
  • Субота
  • Неділя
  • 09.00 - 19.00
  • 09.00 - 15.00
  • вихідний