На сьогодні на ринку сантехніки представлено так багато товарів, що навіть найвибагливіший покупець зможе знайти змішувач, який влаштовує його за всіма параметрами. Однак, всі ми стикаємося зі складнощами при покупці. І часто, не маючи достатньо знань, або не отримавши грамотну консультацію продавця, робимо неправильний вибір. Змішувач є не лише частиною інтер'єру ванної кімнати, а й створює комфорт щоденних водяних процедур. Ми вмиваємося вранці, приймаємо душ, миємо посуд і руки — тому дуже важливо, щоб змішувач був зручний у використанні, надійний, довговічний та гігієнічний.

Запорука комфорту у квартирі чи приватному будинку – це постійна наявність гарячої води. Комунальні служби не завжди можуть задовольнити цю потребу. Підігрівати воду на плиті та митись у тазику не зовсім зручно. Найкращий спосіб – це покупка якісного водонагрівача. На ринку представлені десятки варіантів із відмінним функціоналом та високою якістю. Але перед покупкою потрібно вивчити особливості різних моделей, оцінити їх переваги та недоліки, вибрати надійного виробника – в цій статті ми й розберемося, як вибрати водонагрівач для приватного будинку чи квартири.

Фітинг - це сполучна деталь, яку застосовують при складанні різних трубопроводів. Вона може мати різьблення на зовнішній і внутрішній гранях або зовсім без неї. Перевага різьбових фітингів, це можливість легко розібрати систему для промивання окремих елементів. Приварені чи приклеєні деталі роз'єднати буде складніше. За допомогою фітингів можна швидко поєднувати в систему різні ділянки труби, забезпечуючи при цьому необхідну герметичність.

Пошук

Наші телефони

Графік роботи

  • Пон. - П'ят.
  • Субота
  • Неділя
  • 09.00 - 19.00
  • 09.00 - 15.00
  • вихідний